Challenge: 21-Dagen Ontspullen

Ontspul je leven in 21 dagen en creëer meer ruimte voor wat echt belangrijk is

Voelt je huis vol aan en verlang je naar rust en overzicht? Heb je soms het gevoel dat al die spullen je tegenhouden om te genieten van je omgeving en meer ruimte in je hoofd te krijgen? Dan is de 21-Dagen Ontspullen Challenge perfect voor jou!

In deze unieke challenge help ik je om op een toegankelijke manier stap voor stap je leefomgeving te bevrijden van rommel.

Hoe gaat het in z’n werk?

Je begint klein en werkt naar een steeds grotere uitdaging toe. Op dag 1 doe je 1 item weg, op dag 2 2 items, en zo bouw je door tot je op dag 21 maar liefst 21 items loslaat. De kracht van deze challenge zit in de geleidelijke opbouw. Door dagelijks iets meer los te laten, train je jezelf in minimalistisch denken, zonder dat het aanvoelt als een enorme opgave. In totaal zal je 231 items wegdoen – zonder dat het overweldigend voelt!

Iedere dag ontvang je praktische tips, inspiratie en motivatie om door te gaan. Ook krijg je toegang tot een online community waar je je successen en uitdagingen kunt delen met andere deelnemers.

Wat je kan verwachten

1. Toegankelijk en geleidelijk: Je begint klein en bouwt het stap voor stap op. Dit zorgt ervoor dat je niet overweldigd raakt en volhoudt tot het einde.
2. Een lichter huis en hoofd: Ontspullen gaat niet alleen over spullen wegdoen. Het zorgt voor een frisse energie in je huis en ruimte in je hoofd. Je zult merken dat minder écht meer is.
3. Community support: Je staat er niet alleen voor. Je wordt onderdeel van een community die je aanmoedigt en waar je je voortgang kunt delen. Samen werken we naar meer rust en ruimte.
4. Dagelijkse tips en inspiratie: Elke dag ontvang je concrete tips, inzichten en motivatie om je door de uitdaging heen te helpen. Je leert niet alleen wat je moet wegdoen, maar ook hoe je je mindset kunt veranderen en bewuster om kunt gaan met wat je in je leven toelaat.

Waarom deze challenge?

De 21-Dagen Ontspullen Challenge is perfect voor iedereen die op zoek is naar een toegankelijke, laagdrempelige manier om meer rust en ruimte in hun leven te creëren. Deze challenge is niet alleen voor minimalisten in de dop, maar voor iedereen die simpelweg behoefte heeft aan meer overzicht in hun huis en hoofd.

  • Geen druk: Je begint klein en bouwt langzaam op.
  • Motivatie en steun: Je krijgt dagelijkse begeleiding én toegang tot een community.
  • Concreet resultaat: Aan het einde van de 21 dagen heb je maar liefst 231 items losgelaten. De impact hiervan zal direct merkbaar zijn in je huis en in je leven.

Bonus: Gratis toegang tot de Online Community

Tijdens de challenge krijg je exclusieve toegang tot een online community waar je ervaringen kunt delen, successen kunt vieren, en steun kunt vinden. Het is de perfecte plek om vragen te stellen en geïnspireerd te raken door de reis van anderen.

Doe je mee?!

Doe mee met de 21-Dagen Ontspullen Challenge en ervaar zelf hoe bevrijdend het kan zijn om spullen los te laten. Laten we samen beginnen met kleine stappen die grote impact hebben. Je zult merken dat niet alleen je huis, maar ook je hoofd en hart lichter worden.

Startdatum: 1 november 2024
Duur: 21 dagen
Prijs: Deelname aan de 21-dagen challenge is €7 en geeft je toegang tot alle materialen, dagelijkse begeleiding en de online community.

Ben jij klaar om ruimte te maken in je huis en in je leven? Schrijf je vandaag nog in!